Over ons

VOLWASSENE

Vaste prijs voor alle films Geen supplement voor 3D, Dolby Atmos, lange films, enz.

€ 12.50


KORTING

Senioren vanaf 60 jaar

€ 10


White Student

Kinderen tot 18 jaar - Studenten

€ 7.5


White 5 Days

6 tickets. Geldig van zondag om 18u30 tot vrijdag om 18u30, gedurende 90 dagen. Vrij gebruik van het aantal tickets. (€ 7,50 per ticket)

€ 45


White 7 Days

6 tickets. Geldig 7 dagen op 7 voor alle voorstellingen, gedurende 90 dagen. Vrij gebruik van het aantal tickets. (€ 10 per ticket)

€ 60


White Family

6 tickets. Geldig 7d/7 voor alle voorstellingen, gedurende 90 dagen, enkel voor films met een Family-label (animatie, jong publiek enz.). Vrij gebruik van het aantal tickets. (€ 7,50 per ticket)

€ 45


White spirit

Stel u eens voor: Een compleet andere filmbeleving. Een gezellige cinema op mensenmaat, met cosy, comfortabele zalen. Overal wit, voor een unieke ervaring in een buitengewoon design. Een plek die helemaal in het teken staat van kwaliteitsvol entertainment. Een gevarieerd programma, cosy comfort, een trendy bar en een persoonlijk onthaal: alles is voorzien om u te laten genieten. U kunt er gerust uren doorbrengen voor, tijdens en na de show. Maar genoeg gefantaseerd, kom de White Cinema gewoon zelf ontdekken. “Cinema reimagined”, speciaal voor u.    

EEN ANDERE KIJK OP CINEMA

White Cinema is bedacht door filmfans, voor filmfans. U beleeft er cinema zoals u altijd al wou. Met 8 mooie zalen waar u zich thuis voelt. Met deskundig personeel dat u niet alleen verwelkomt maar ook adviseert. Met digitale technologie die u het leven makkelijker en praktischer maakt, maar wel altijd aangenaam en discreet blijft. Met een leuke, heldere en rustgevende sfeer. Met een restaurant dat u eraan herinnert dat Brussel aan uw voeten ligt… Dat alles, noemen wij de white spirit!

In beeld

- Uw Evenement -

Uw evenement

Zin om zelf de filmster te spelen? Om een feestje te organiseren dat uw vrienden en familie...

Food Picture 16
Adres

White cinema

1 Lambermontlaan

1030 Brussel

België

P Parkeerplaats:

Parkeertarieven in het Docks zijn te vinden op de site. Speciaal tarief voor klanten van White : forfait 2€ elke avond van 18:00 tot 02:00. Om te profiteren van het voorkeur tarief moet uw parking ticket gevalideerd worden aan de kassa’s van de White

Rijdt voorzichtig:

logo transport firmlogo transport firm
Medias

Go to top